Brasiliansk vaxning/Intimvaxning

När jag vaxar brasilianskt använder jag en honungsemulsion eller en sugarpaste (sugaring vax). Den stora fördelen är att det vaxet inte behöver vara lika varmt som s k "varmvax" vilket gör det mycket behagligare att bli vaxad med tycker jag. (Jag har blivit riktigt ordentligt bränd en gång vid brasiliansk vaxning och det var inte skönt...)

Om du har jättelångt könshår kan det vara bra att ta en sax och klicka ner till ca 5 mm innan du kommer till mig. Om håret är mycket långt kan det "luvas" rätt bra.

Så här arbetar jag vid brasiliansk vaxning:

Kvinnor:

Jag börjar på låret eller på kanten där könsbehöringen börjar. Dels känner du hur vaxet läggs på och rycks bort. Både vid sugaring och honungsvax lägger man på vaxet mothårs och drar bort medhårs. Jag fortsätter sedan på venusberget och tar mig ner mot blygdläpparna.

Jag avslutar på mellangården och tar allt hår där och omkring analöppningen. När jag vaxar längst bak får du (om du kan, annars får du ligga på sidan) dra upp knäna och krama om dem i en sk "köttbulleposition". Det gör att man kommer åt på ett bra sätt. Har du hår på skinkorna så tar jag det också.

Män:

Precis som på kvinnor så börjar man på låret för att sedan ta blygdbenet och tar allt hår ner till roten på penis och även det hår som växer på penis. Du får hjälpa till  genom att sträcka huden och ibland hålla penis åt sidan. Jag vaxar pungen och sist också mellangården och runt analöppningen. 

Boka din tid på careofmaria.bokadirekt.se

Tillagd i varukorgen